Forum1

Yeni Ask MSN Nickleri Uyeol
Forumdan yararlanmak için üye olun ve ya giriş yapın ...

Join the forum, it's quick and easy

Forum1

Yeni Ask MSN Nickleri Uyeol
Forumdan yararlanmak için üye olun ve ya giriş yapın ...

Forum1

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Forum1

Yeni Ask MSN Nickleri

*Meftu*
    *Meftu*

Aktifllik: %75
    Aktifllik: %75

Nerden Nerden : Samsun
    Meslek Meslek : Seçilmedi
    Yaş Yaş : 34
    İlişki DurumuSeçilmedi
    Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 130
    Rep Puanı : 39
    Karizma Karizma : 46390
    Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 28/06/09

Yeni Ask MSN Nickleri Empty Yeni Ask MSN Nickleri

Mesaj tarafından *Meftu* Paz Tem. 05, 2009 5:17 am

Sen Gelipte Pismanim Desen Bana Ceza Ver Raziyim Cezama Desen Sana Tek Bir Ceza Verirdim Seninde Benim Gibi Sevmeni IsterdimYeni Ask MSN Nickleri Nokta Seni Gordugum Ilk Ani HatirliyorumYeni Ask MSN Nickleri Nokta Ve Hic Durmadan AgliyorumYeni Ask MSN Nickleri Nokta
    Kimler Icin Dokmedimki Gozyasi,senin Icin Dokuyorsam Ne CikarYeni Ask MSN Nickleri Noktaomur Temelinden Her Bir Tasi,senin Icin Sokuyorsam Ne CikarYeni Ask MSN Nickleri NoktaYeni Ask MSN Nickleri NoktaYeni Ask MSN Nickleri Nokta
    Dunyanin En Agir Iscisi Benim, Nedenmi? Cunku 24 Saat Seni DusunuyorumYeni Ask MSN Nickleri NoktaYeni Ask MSN Nickleri NoktaYeni Ask MSN Nickleri Nokta Gecenin Izinde Iz Surdum Seni AradimYeni Ask MSN Nickleri Nokta Ay Sahidim,karanliklar Ise IsigimdiYeni Ask MSN Nickleri Noktasabahi Yapacak Gunese Ant Olsunki Seni Bulacagim Ve Benim Olacaksin,bir Seher VaktiYeni Ask MSN Nickleri Nokta
    Bir Mezarci Olsaydim Seni Topraga Degil Kalbime Gomerdim SevgilimYeni Ask MSN Nickleri NoktaYeni Ask MSN Nickleri NoktaYeni Ask MSN Nickleri Nokta
    Seni Sevdigimi Soyluyorum Ama Bu Yalan,cunku;sana Olan Duygularim O Kadar Ustun Ve Yuceki Askim Onlara Isim BulamadimYeni Ask MSN Nickleri NoktaYeni Ask MSN Nickleri NoktaYeni Ask MSN Nickleri Nokta
    Eger Bir Ucurumun Kenarinda Dusmek Uzere Olsam, Asagida Bir Dal Olsa Ve
    O Dalin Sen Oldugunu Bilsem,olmekten Degil Bitanem Seni Kirmaktan
    KorkarimYeni Ask MSN Nickleri NoktaYeni Ask MSN Nickleri NoktaYeni Ask MSN Nickleri Nokta
    Daglardaki Ruzgarin Esintisi Nasil Insaniin Icinde Bir Heyecan Yaratiyor Ise Iste Bende Seninleyken O Heyecani Yasiyorum BitanemYeni Ask MSN Nickleri NoktaYeni Ask MSN Nickleri NoktaYeni Ask MSN Nickleri Nokta
    Sen Deprem Gibi Girdin Gonlume Fay Hatti Cizdin Yuregime Enkazlar
    Biraktin Uzerimde Kalbimde Artcilar Devam Etmekte Ozlenmektesin Gulum 8Yeni Ask MSN Nickleri Nokta4 SiddetindeYeni Ask MSN Nickleri Nokta
    Git Tabi GitYeni Ask MSN Nickleri Noktakirpiklerime Bir Kara Diken De Sen EkleYeni Ask MSN Nickleri Noktahenuz Sokaklarina Bile Alisamadigim Bu Kente Ver Beni Ve Bakisinin Talan Ettigi Yerlerimi Al Oyle GitYeni Ask MSN Nickleri NoktaYeni Ask MSN Nickleri NoktaYeni Ask MSN Nickleri NoktaYeni Ask MSN Nickleri Nokta
    Bende Hasret, Hasrette Sen Bildim Sende, Bensiz Ben Var Deprem Yikmaz, Yakmaz Ates Ask Olayim, Askin KadarYeni Ask MSN Nickleri Nokta
    Seni Sevdigim Kadar Allahi Sevseydim Cennetin En Guzel Kosesi Benim OlurduYeni Ask MSN Nickleri Nokta
    Yurek Vermez Yurekliye Darildim Kustum Yuregimi Sana Getirdim Bir
    Guvercin Kanadinin Ucuna Denizlerde Tuz Koymadim Yarama Bastim Yuregimi
    Sana Getirdim Sesimin Ibresi Az Konus DediYeni Ask MSN Nickleri Nokta
    Belki Yuzum Gulecek Donecegim Saskina Belki Mahkum Olacak Omur Boyu
    Askina Bu Karari Verirken Sakin Bana Deme Toy Sensiz Ben Yasayamam
    Elini Kalbime KoyYeni Ask MSN Nickleri NoktaYeni Ask MSN Nickleri NoktaYeni Ask MSN Nickleri Nokta
    Dalgalarca Dalgalandim Ruzgarca Estim Yuregimi Sana Getirdim Sen Can Istemissin Candan Da Ote Dostum Yuregimi Sana GetirdimYeni Ask MSN Nickleri Nokta
    Bazan Kar Nasil Hazin Yagar Bilirsin Kursuni Bir Gokyuzunden Aglamakli
    Iste Oyleyim, Kapkarayim Bu Gun Gel En Huzunlu Sesinle, En DokunakliYeni Ask MSN Nickleri Nokta
    Seni Icimden Atiyorum Hergun Biraz Biraz, Ayriliga Da Alisilir UnutmaYeni Ask MSN Nickleri Noktainsaniz Neler Gorecegiz Daha, Senin Sevgin Nedir Ki Koca DunyadaYeni Ask MSN Nickleri Nokta
    Carsida Kaybolan Cocugun Elinde Soguyan Anne Sicakligi Hiziyla Ayrildin
    Benden, Oysa Ben Cay Bardaginda Birakilan Dudak Payi Kadar Bile Ayri
    Kalamam SendenYeni Ask MSN Nickleri Nokta

Forum Saati Paz Kas. 10, 2024 3:07 am