Forum1

Senin varlığındı kalbimin kapılarını açan sendin anahtarı kalbimin. Uyeol
Forumdan yararlanmak için üye olun ve ya giriş yapın ...

Join the forum, it's quick and easy

Forum1

Senin varlığındı kalbimin kapılarını açan sendin anahtarı kalbimin. Uyeol
Forumdan yararlanmak için üye olun ve ya giriş yapın ...

Forum1

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Forum1

Senin varlığındı kalbimin kapılarını açan sendin anahtarı kalbimin.

Black Dreams
    Black Dreams

Yönetici
    Yönetici

Meslek Meslek : Seçilmedi
    İlişki DurumuSeçilmedi
    Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 81
    Rep Puanı : 150
    Karizma Karizma : 46600
    Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 08/11/08

Senin varlığındı kalbimin kapılarını açan sendin anahtarı kalbimin. Empty Senin varlığındı kalbimin kapılarını açan sendin anahtarı kalbimin.

Mesaj tarafından Black Dreams C.tesi Tem. 18, 2009 11:21 pm

Senin varlığındı kalbimin kapılarını açanSenin varlığındı kalbimin kapılarını açan sendin anahtarı kalbimin. Virgul sendin anahtarı kalbimin. Ne kelimeler yeter anlatmayaSenin varlığındı kalbimin kapılarını açan sendin anahtarı kalbimin. Virgul ne de kağıt kabul eder kalemden dökülenleri. Sadece yaşadığım anlardan kalan anılarım yetebilir seni anlatmaya…

Aşk yokSenin varlığındı kalbimin kapılarını açan sendin anahtarı kalbimin. Virgul aşka inanmam dediğim anlarda çıktın karşıma. Önce gülüşündü seni bana çekenSenin varlığındı kalbimin kapılarını açan sendin anahtarı kalbimin. Virgul sonrasında o gülüşün altındaki yaralı yüreğin…

O günSenin varlığındı kalbimin kapılarını açan sendin anahtarı kalbimin. Virgul
    hani seni gördüğüm ilk gün; tren istasyonunda yağmur altında saatlerce
    oturduğumuz ilk gün. Sözde tren beklerken onlarcası geçip gitmişti de
    aldırmamıştık. Yağmur bedenimi ıslatırkenSenin varlığındı kalbimin kapılarını açan sendin anahtarı kalbimin. Virgul her damlada bir kat daha sana aşık olduğum gün… Yaşama döndüğümSenin varlığındı kalbimin kapılarını açan sendin anahtarı kalbimin. Virgul aşkın varlığının kanıtını gördüğüm gün…

Ve sonra…. Sonu olmayan bir yaşam içinde asla gecesi olmayan bir gün
    gibi doğdun hayatıma. Oysa senden once “yağmurlar bile isyan ederdi
    akıttığım yaşlara onlar bile benim kadar ağlayamazdı”. Ya bu ben değilimSenin varlığındı kalbimin kapılarını açan sendin anahtarı kalbimin. Virgul yada zaten ben bende değildim… Hayallerde yaşatılabilirdinSenin varlığındı kalbimin kapılarını açan sendin anahtarı kalbimin. Virgul bir rüyada yer alabilirdinSenin varlığındı kalbimin kapılarını açan sendin anahtarı kalbimin. Virgul belki de bir masal karamanı olabilirdin ama benim olamazdın...

Sen gideli iki gün oldu.. Asırlara bedel iki gün.. Ellerim ceplerimde caddelerde yürüyorum. Birlikte dinlediğimiz şarkılar kulağımda. Ya da odama kapıyorum kendimiSenin varlığındı kalbimin kapılarını açan sendin anahtarı kalbimin. Virgul görmek istemiyorum senden başkasını. O kadar çok alışmışım ki sana. Senin üzerine kurulmuş tüm hayallerim. Sen gittinSenin varlığındı kalbimin kapılarını açan sendin anahtarı kalbimin. Virgul ben bittimSenin varlığındı kalbimin kapılarını açan sendin anahtarı kalbimin. Virgul hayallerim yok artık geleceğe dair...

Bil ki; içimde her zaman sıcacık kanayan bir yara olarak kalacaksın.
    Sana istediğim zaman söyleyemeyeceğim belki sevgimi ve ulaşamayacak
    uzattığım ellerim ellerine. Ama ne olursa olsun sana olan sevgim her an
    artarak yaşayacak bende." ......

İşte bitti; “Vazgeçtim Senden” ve belki de seninle birlikte kendimden…

Forum Saati Ptsi Kas. 25, 2024 9:41 am