Sonunda Bitti Galiba Görüyorum
İçimde Can Çekişlerini Duyuyorum!
Sözlerin Çok Acıtıyor Ölüyorum
Keşke Baştan Söyleseydin Gidiyorum
Nasılsa Koymaz Sana Biliyorum...!
Sen 'Bitti' DedinBen 'Bitmez'!Bitmedi de...!İnanamadım Söylediklerine...Hani Yapamazdın BensizAyrılığın Rüzgarı Esse Üşürtitrerdin!Şimdi İse 'Aşkı Benle Yaşamak Varken Bensizliği Tercih Ettin'...SustumBiliyordum;Konuşsam YalvarıcaktımAyaklarına Kapanıcaktım...Küçük Düşüceğimi Düşündüğüm İçin DeğilNe Olursa Olsun Gitmeyi Kafana Koyduğun İçin Sustum...!Madem ÖyleHerşey Gönlünce Olsun Dedim Ve Susturdum SevdamıGeceye Sakladım...Canımı Acıttı SözlerinKalbim Acıdı da Sustum...'Daha Fazla Çirkinleştirmeyelim' DedinBizde Herşey Güzeldi Diyemedim...Kafana Koymuştun Gitmeyi'Kal' Diyemedim!
Kalbime Gömerim O Zaman
Unutupta Silerim O Zaman
Alt Tarafı Aşk Bu Da İşte
Vazgeçilmez misin Amaan..!
Sanane ki Ağlıyorsam
Deli Gibi İstiyorsam
Hala Seni Seviyorsam
Sanane Anlamıyorsan...!
'Sadece İçimdesin ArtıkDışımda Değil!' Dedin Ve Kayboldun Gecenin Karanlığında...!Bense Bir Duvar Dibinde Çırpındımİsyan Ettim...!Aklımda Birsürü Soru İşaretiyle Kalakaldım...Hadi Gene Gecenin Karanlığında Saklanıyordu SensizlikAydınlık Bastırınca Nereye Saklanacaktı?!SustumSonunun Nereye Varacağını BilmedenAnnesini Kaybetmiş Çocuklar Gibi Aradım Durdum 'Sen(sizliği)'i...!Saklamalıydım Seni Çok DerinlereGömmeliydim
Kalbime...Aşkın Dilinden Anlamıyorsan Anladığın Dilden Konuşmalıydım
Seninle...'Artık Seni Senden Bağımsız Yaşamalıydım...!'
Yalanmış Demek Herşeyin Bilemedim
Saklamışsın Nefretini Göremedim!
Olmayınca Olmuyor Sen Sevemedin
Yazılmış Kadere Ayrılık Bilemedim..
Alıştım Zor Olsada Kabullendim!
'Ben Seni Büyütürken İçimde Dönersin DiyeSen ''Bensizliği'' Beslemişsin...Ben 'o' DerkenSen 'Onsuzluk' Demişsin...!
Ben 'Aşk'
Sen 'Nefret'
Ben 'Dön'
Sen 'Unut' DemişsinAnlamamışım...!
Bana Düşen Sadece Kabullenmek Artık...Kalbime Gömmek...Biraz UnutmakBiraz hatırlamak...
Keşke Herşey Daha Farklı Olsaydı;
Ama Hoşçakal Dedin Ve Gittin...
Şimdi Göm Beni Kalbine Gömebildiğin Kadar
Ben Veda Etmem Bu Aşka............!!!
İçimde Can Çekişlerini Duyuyorum!
Sözlerin Çok Acıtıyor Ölüyorum
Keşke Baştan Söyleseydin Gidiyorum
Nasılsa Koymaz Sana Biliyorum...!
Sen 'Bitti' DedinBen 'Bitmez'!Bitmedi de...!İnanamadım Söylediklerine...Hani Yapamazdın BensizAyrılığın Rüzgarı Esse Üşürtitrerdin!Şimdi İse 'Aşkı Benle Yaşamak Varken Bensizliği Tercih Ettin'...SustumBiliyordum;Konuşsam YalvarıcaktımAyaklarına Kapanıcaktım...Küçük Düşüceğimi Düşündüğüm İçin DeğilNe Olursa Olsun Gitmeyi Kafana Koyduğun İçin Sustum...!Madem ÖyleHerşey Gönlünce Olsun Dedim Ve Susturdum SevdamıGeceye Sakladım...Canımı Acıttı SözlerinKalbim Acıdı da Sustum...'Daha Fazla Çirkinleştirmeyelim' DedinBizde Herşey Güzeldi Diyemedim...Kafana Koymuştun Gitmeyi'Kal' Diyemedim!
Kalbime Gömerim O Zaman
Unutupta Silerim O Zaman
Alt Tarafı Aşk Bu Da İşte
Vazgeçilmez misin Amaan..!
Sanane ki Ağlıyorsam
Deli Gibi İstiyorsam
Hala Seni Seviyorsam
Sanane Anlamıyorsan...!
'Sadece İçimdesin ArtıkDışımda Değil!' Dedin Ve Kayboldun Gecenin Karanlığında...!Bense Bir Duvar Dibinde Çırpındımİsyan Ettim...!Aklımda Birsürü Soru İşaretiyle Kalakaldım...Hadi Gene Gecenin Karanlığında Saklanıyordu SensizlikAydınlık Bastırınca Nereye Saklanacaktı?!SustumSonunun Nereye Varacağını BilmedenAnnesini Kaybetmiş Çocuklar Gibi Aradım Durdum 'Sen(sizliği)'i...!Saklamalıydım Seni Çok DerinlereGömmeliydim
Kalbime...Aşkın Dilinden Anlamıyorsan Anladığın Dilden Konuşmalıydım
Seninle...'Artık Seni Senden Bağımsız Yaşamalıydım...!'
Yalanmış Demek Herşeyin Bilemedim
Saklamışsın Nefretini Göremedim!
Olmayınca Olmuyor Sen Sevemedin
Yazılmış Kadere Ayrılık Bilemedim..
Alıştım Zor Olsada Kabullendim!
'Ben Seni Büyütürken İçimde Dönersin DiyeSen ''Bensizliği'' Beslemişsin...Ben 'o' DerkenSen 'Onsuzluk' Demişsin...!
Ben 'Aşk'
Sen 'Nefret'
Ben 'Dön'
Sen 'Unut' DemişsinAnlamamışım...!
Bana Düşen Sadece Kabullenmek Artık...Kalbime Gömmek...Biraz UnutmakBiraz hatırlamak...
Keşke Herşey Daha Farklı Olsaydı;
Ama Hoşçakal Dedin Ve Gittin...
Şimdi Göm Beni Kalbine Gömebildiğin Kadar
Ben Veda Etmem Bu Aşka............!!!