Forum1

Öznesiz cümleler kurmaya alışmıştım ben oysa... Uyeol
Forumdan yararlanmak için üye olun ve ya giriş yapın ...

Join the forum, it's quick and easy

Forum1

Öznesiz cümleler kurmaya alışmıştım ben oysa... Uyeol
Forumdan yararlanmak için üye olun ve ya giriş yapın ...

Forum1

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Forum1

Öznesiz cümleler kurmaya alışmıştım ben oysa...

Black Dreams
    Black Dreams

Yönetici
    Yönetici

Meslek Meslek : Seçilmedi
    İlişki DurumuSeçilmedi
    Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 81
    Rep Puanı : 150
    Karizma Karizma : 46600
    Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 08/11/08

Öznesiz cümleler kurmaya alışmıştım ben oysa... Empty Öznesiz cümleler kurmaya alışmıştım ben oysa...

Mesaj tarafından Black Dreams C.tesi Tem. 18, 2009 11:33 pm

Öznesiz cümleler kurmaya alışmıştım ben oysa...

YalnızlığımaÖznesiz cümleler kurmaya alışmıştım ben oysa... Virgul ıssızlığıma sahip çıkmıştım onca kalabalığın arasında..

Korkularımdan korkmamayı öğreniyordum yavaş yavaş.

Hayallere düşlere sığınıp onlarla avunuyorÖznesiz cümleler kurmaya alışmıştım ben oysa... Virgul küçücük mutluluklaraÖznesiz cümleler kurmaya alışmıştım ben oysa... Virgul hayata dair geçici heveslere sarılıp gülümseyebiliyordum.

Geride bırakmıştım bütün hüzünleriÖznesiz cümleler kurmaya alışmıştım ben oysa... Virgul ertelenmişleriÖznesiz cümleler kurmaya alışmıştım ben oysa... Virgul yaşanmışlarıÖznesiz cümleler kurmaya alışmıştım ben oysa... Virgul yarım kalmışları.. Yürüyordum ardıma bakmadan kendi yolumda. Geçmişin izleri bazen takılıyordu ayaklarıma bir yerlerdeÖznesiz cümleler kurmaya alışmıştım ben oysa... Virgul ama ben aldırmadan yürüyordum işte..

Sevdaya dair hikayelerin noktasını koymuştu hayat yıllar öncesinde. Ben de çaresizce boyun eğmiştim ona.

Bence mutluydum ben kendi kendimle..

Hiç beklemediğim bir zamandaÖznesiz cümleler kurmaya alışmıştım ben oysa... Virgul ansızın çıktın yollarıma.

Yalan mıydın sen?
    Yalan.. Bunca ısıtabilir miydi ruhumu? Bunca işler miydi sevdanı yüreğime? Geçmişin izlerini silipÖznesiz cümleler kurmaya alışmıştım ben oysa... Virgul doldurabilir miydi yüreğimi böylesine?

Bilseydim dinler miydim seni?
    Geçmişimden koparıpÖznesiz cümleler kurmaya alışmıştım ben oysa... Virgul beni alıp gitmeneÖznesiz cümleler kurmaya alışmıştım ben oysa... Virgul
    İzin verir miydim?

GörseydimÖznesiz cümleler kurmaya alışmıştım ben oysa... Virgul eğer sonunu görseydimÖznesiz cümleler kurmaya alışmıştım ben oysa... Virgul
    Başlamadan dahaÖznesiz cümleler kurmaya alışmıştım ben oysa... Virgul orada dur derdim...

BilseydimÖznesiz cümleler kurmaya alışmıştım ben oysa... Virgul eğer sonunu bilseydimÖznesiz cümleler kurmaya alışmıştım ben oysa... Virgul
    "Sevme bırak" derdimÖznesiz cümleler kurmaya alışmıştım ben oysa... Virgul
    "SevmeÖznesiz cümleler kurmaya alışmıştım ben oysa... Virgul uzak dur..."

Geldiğin gibi de gittin ansızın bir gün..

Sensizliğe alışmak daha zordu yalnızlığa alışmaktan.

Şimdi öznesi sensin cümleleriminÖznesiz cümleler kurmaya alışmıştım ben oysa... Virgul yüklemleri yok...

Sensiz günüm zordu zatenÖznesiz cümleler kurmaya alışmıştım ben oysa... Virgul
    Bir de sen geldin üstüne..
    Yokluklarım yetmezmiş gibiÖznesiz cümleler kurmaya alışmıştım ben oysa... Virgul
    Sen de eklendin üstüne...

Ben zaten bunları sen olmadan da yaşardım.
    Ne gerek vardı sanaÖznesiz cümleler kurmaya alışmıştım ben oysa... Virgul sensiz de yalnız kalırdım.
    Ben zaten sen olmadan da ağlardım isteseydim eğerÖznesiz cümleler kurmaya alışmıştım ben oysa... Virgul
    Ne gerek vardı sanaÖznesiz cümleler kurmaya alışmıştım ben oysa... Virgul ne gerek vardı yokluğuna...

Forum Saati Ptsi Kas. 25, 2024 9:58 am